DZP. megahaverek

"...köszönjük szépen.. ezek vagyunk mi..."

Kvescsön

Sün és a két lótetű meséje

2008.08.17. 14:54 :: stranger

Augusztus 12. Kedd a nap. A szinte-már-szokásos völgyezésen próbálunk némileg elázva túlesni, amikoris eksünhirró barátunk egy meggondolatlan kijelentést tesz a bogarak ízéről, s ez iránti csillapíthatatlan kíváncsiságáról. Szó-szót követ, majd eljutunk egy fogadalomig miszerint sün alias eksünhirró két sör ellenében elfogyaszt két kellemesen ropogósra pirult lótetvet az elkövetkezendő fél éven belül. Amennyiben ígéretét nem teljesíti, úgy a jelenlévők(dorka, szandi, menyustraktor, zsóó, edem illetve jómagam stranger) gazdagodnak meg fejenként 2 darab csodás malátanedűvel. Az alku tanúk jelenlétében megköttetett, így sün komának nincs választása. A kellemes nyári este folyamán a pontos időpont is napvilágot látott. Ezek szerint a felsőoktatási intézmények reghetén, drága országunk, undorító fővárosában kerítünk sort a várva-várt eseményre. Úgy gondolom ez egy olyan alku amiben mindenki jól jár, hiszen sün megízlelheti a hőn áhított lótetveket, a többiek pedig olyat láthatnak ami párját ritkítja.. ellenkező esetben pedig nedűűű.. megjelenés kötelező.. ha valamilyen okból a reghéten nem sikerül az akció sünnek még mindig van fél éve megízlelni a fincsi bogarakat:) eddig az időpontig: 2009. Febr 12.

 egy kis érdekesség erről a csupaszív állatkáról: http://en.wikipedia.org/wiki/Gryllotalpa_gryllotalpa

perszehogy készítünk videot és képeket is:)

Ennyi Duff sört adnánk érte mi: (5/5)
Ennyi Duff sört adnék érte: (5/5)

4 komment

Címkék: sör sün fogadalom lótetű reghét muhahaha

A bejegyzés trackback címe:

https://dzonline.blog.hu/api/trackback/id/tr78619837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eksunhirro 2008.08.17. 18:45:06

először is ezt most mér kellett?? :D másodszor 'nyád??
harmadszor ha reghéten felmegyek és lesz bogár lesz tűz akkor igen megteszem.. a megjelenés pedig NEM kötelező csak lehetséges.. másrészt a nedüről.. ha nem eszek akkor az említettek nyertek fejenként 2db Borsodi világos nevezetű söritalt.. ellenkező esetben én jómagam 2db Heineken nevezetű kuláksört.. csak hogy helyesbítsek:D

eksunhirro 2008.08.17. 19:02:36

bocs a floodért de még valami, ha lehet reghétre szerezzétek be a cuccot mer kell az a sör:D

stranger · http://bkfm.hu 2008.08.17. 19:13:11

amúgy mivel admin vagy moderálhatod magad így nem lesz flood. lesz bogár is meg tűz is:D a többi ok:)

HiPhOpAli 2008.08.18. 15:28:08

ha nem leszek ott akkor vegyétek már fel videóra:D kiváncsi vagyok rá:D
süti beállítások módosítása