DZP. megahaverek

"...köszönjük szépen.. ezek vagyunk mi..."

Kvescsön

Mindent megnyertek, kivéve az Aranylabdát!

2008.12.27. 12:44 :: stranger

A minap az indexen olvastam egy jó kis cikket labdarúgókról akik mindent megnyertek mégsem kapták meg soha a legrangosabbnak számító egyéni elismerést. Aki szereti a sportot annak érdemes olvasgatni, nézegetni a videokat és természetesen szavazni. Én személy szerint Henrynak és Del Pieronak fejenként legalább egyszer ítéltem volna már oda, de kánnáváró meg ilyesmik biztos jobban megérdemelték az azóta is pompás teljesítményükkel. Akit érdekel kattintson, hogy ki érdemelte volna meg inkább. Szóval hajrá!

>>itt a cikk<<

 

menyatraktor csinálunk dzp szimpátiaválogatottat?:)

1 komment

Címkék: henry aranylabda del piero

A bejegyzés trackback címe:

https://dzonline.blog.hu/api/trackback/id/tr13843746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

menyustraktor 2008.12.27. 23:12:51

stranger: naná, hogy csinálunk. Balhátvédnek megvan a jelölt (Maldini), és a két csatár is megvan (Henry, Del Piero). :) Bár Raulnak is lenne helye ebben a válogatottban.. Csak egy kérdés: A még aktív játékosokat vegyük bele?
A cikkről meg:
1)Szerintem Henrynek nemis akkor kellett volna aranylasztit kapnia, mikor Sheva kapta, hanem akkor, mikor Kannaváró. Emlékszem, írták akkoriban egyik fórumon, hogy "Ha Trezeguet belövi a büntetőjét, akkor lehet, hogy Henry kapja"
2)Hiányolok egy nagy nevet: Puskás öcsi sem kapott aranylabdát, bár, amint láttam, csak az utóbbi 10-15 év játékosaival foglalkozik a cikk.
3)RVN és az aranylabda? ugyanmár.. :)
Amúgy nagyon jó cikk, már hiányzott egy ilyen összeállítás.
süti beállítások módosítása