DZP. megahaverek

"...köszönjük szépen.. ezek vagyunk mi..."

Kvescsön

...

2008.11.02. 13:35 :: stranger

Tegnapi eseményekhez ennyit fűznék hozzá:

 

szlovákia azzal védekezett, hogy magyar szurkolók székeket dobáltak a pályára. Meg lehet nézni, hogy mennyi előzménye volt a rendőri beavatkozásnak.(székek nem is voltak felszerelve azon a lelátón) Békés meccsnézés, aztán gumibottal szakítják be a koponyád. Sajnos az életveszélyben lévő srácról még mindig nem lehet tudni biztosat.. További videok a felhasználó neve alatt: https://www.youtube.com/user/Zsozsi1980

3 komment

Címkék: foci fradi slota magyarverés

A bejegyzés trackback címe:

https://dzonline.blog.hu/api/trackback/id/tr69745431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

menyustraktor 2008.11.02. 18:14:47

Dani megelőztél! Épp most akartam posztolni erről. Dehát akkor ide írom le. A híradók és a szlovák külügyminiszter nyilatkozata felpumpálta a vérnyomásomat amely most kezd alapállásba visszatérni, ezért ez egy általam moderált iromány lesz:
Itt kell, hogy vége legyen a magyar nép folyamatos tűrésének. Elérkezett az idő, hogy a magyar társadalom és a magyar szurkolók klubszínektől függetlenül összefogjanak, a fradista és újpesti, jobb és baloldaliak és minden MAGYAR ember egy zászló alatt tiltakozzon a Dunaszerdahelyen történtek ellen. Olvastam az nb1.hu-n egy hozzászólást (ataman nevű kommentelő írására gondolok), amit mindenkinek tudok ajánlani, minden szavával egyetértek:
www.nb1.hu/forum2/viewtopic.php?pid=1691435#p1691435
Nehogymár egy olyan nemzet, melynek se múltja, se fővárosa, se saját maga által megvédett és kiharcolt területe nincsen, tartsa rettegésben a trianoni szégyen miatt kint rekedt honfitársainkat!! Valamit tenni kell.. Nem Szlovákia tankokkal történő leigázására gondolok, nem szlovákverésre, mégcsak nem is zászlóégetésre, hanem a szlovák rendőrök felelősségre vonására és IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁSRA, valamint annak megakadályozására, hogy ez mégegyszer megtörténjen.

khraal 2008.11.03. 11:17:57

"Romboljuk le, égessük porig... Lehet forró vérü vagyok..."
Ha nem is erre van szükség, de semmikép nem lehet annyiban hagyni ezt!
süti beállítások módosítása