DZP. megahaverek

"...köszönjük szépen.. ezek vagyunk mi..."

Kvescsön

"...Most kell lefújni!"

2008.07.18. 13:39 :: menyustraktor

Sokat gondolkodtam, mivel tudnám színesíteni ezt a kétségkívül remek oldalt, végül arra gondoltam, hogy egy, minden ZTE szimpatizánsnak, meg egyáltalán minden magyar embernek kedves emlékkel kezdem meg ténykedésemet. Ki ne emlékezne Koplárovics Bélára, valamint Hajdú B. István sikítására.. :D

4 komment

Címkék: video foci zte

A bejegyzés trackback címe:

https://dzonline.blog.hu/api/trackback/id/tr55574286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stranger · http://bkfm.hu 2008.07.18. 14:01:55

szép volt, szép volt:).. kommentár is zseniális. Sajna Hajdúbé már nem tud ilyen beleéléssel közvetíteni és még így is ő jelenleg a legjobb magyar haver. Hol vannak már a knézy-s idők... "LISZTES LŐDDD MÁÁÁR BEE!!!" :) nagyöreg:)

menyustraktor 2008.07.18. 19:37:41

Hajdú B szerintem ma is nagyon jó, messze a legjobb. Lehet, hogy egy U19-es EB meccset legalább olyan átéléssel közvetítene, mint anno ezt a meccset, csakhát a drága magyar média..
egyébként mindenki figyelmébe ajánlom:
nst.blog.hu
Akit még igéretesnek tartok, az Horthy Gábor. Lehet, sokan idiótának tartják, az is, ez kétségtelen. De ha van aki átéléssel közvetít, akkor az ő. Lehet akármilyen nézhetetlen Bundesliga 2-es meccs, ő nézhetővé teszi.
Aki még sokra vihetné, az ifjabb Knézy, de ő lehetne felkészültebb.

stranger · http://bkfm.hu 2008.07.18. 20:04:23

hajdúbé jelenleg tényleg a legjobb, viszont sztem rengeteget fejlődött vissza. Hasonlítsd össze ezt a közvetítést egy fél éven berlülivel. Knézyhez még sajna mindig nem lehet hasonlítani senkit. Majd linkelek be énis videjót.:).. Horthyt először utáltam, viszont ténylerg van humora és sokkal erőteljesebben közvetít mint bármelyik másik jelenlegi kommentáror. Vele az a baj, hogy akkor is elbohóckodja a meccseket néha mikor egyébként a játék lenne a lényeg. Ebben kéne fejlődnie és jó kommentátor lenne..

menyustraktor 2008.07.18. 21:53:14

én csak BL meccseken hallottam közvetíteni akkor nem tűnt föl, hogy ne élné bele magát. Bár nehéz összehasonlítani egy magyar szempontból teljesen érdektelen meccset egy ilyennel. Ezért lennék kiváncsi hogy hogy nyomna le egy U19-es EB meccset, de ezt sosem fogjuk megtudni.
süti beállítások módosítása