DZP. megahaverek

"...köszönjük szépen.. ezek vagyunk mi..."

Kvescsön

A legszentebb kincs

2009.11.13. 02:51 :: oliverv

Előttem már sokan leírták, hogy milyen számunkra sajnos felfoghatatlanul bonyolult, de mindezzel együtt is csodálatos teremtmény a NŐ maga. Ezer különféle arca van: szerető, anya, barát, testvér, gyermek, hogy csak néhányat említsek a sok közül. És a NŐ mindezeket a személyeket képes önmagában, egy testben megjelenítve bearanyozni az őt körülvevő férfiak mindennapjait. Így lesz ő az ideális társ mindannyiunk számára a mindennapok boldog és akár nehéz pillanatai közepette.

Jogos a kérdés, hogy mi módon is tudjuk megköszönni neki ezt a sok szépet és jót. Üljünk le hát egy pillanatra és elemezzük ezt az életünket beragyogó szépséget, amit az alábbi kép könnyfakasztóan szépen fest le:

Ennyi Duff sört adnánk érte mi: (5/5)
Ennyi Duff sört adnék érte: (5/5)

Szólj hozzá!

Címkék: kép hím

A bejegyzés trackback címe:

https://dzonline.blog.hu/api/trackback/id/tr501521671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása