DZP. megahaverek

"...köszönjük szépen.. ezek vagyunk mi..."

Kvescsön

..bkv..

2009.09.30. 23:06 :: stranger

Emeljük a bérlet árát.. emeljük, mert emelni kell, infláció van, áfa emelés van... veszünk kombínókat légkondi nélkül, hogy utólag 10szeres áron szereltessük be, veszünk használt buszokat belgiumból, hogy első nap meghibásodjanak... emeljük, mert emelni kell, infláció van, áfa emelés van.. Van azonban más is. Te is használod a bkv-t? Te is kifizeted a havi 3700!! ftot?.. Nem is biztos, hogy tanulsz. Akkor 7400!! A Bkv 800 millió forintot költött el a semmire. Felülvizsgáltak pár szerződést. Néhány jómunkásember elbocsátása után nemhogy spóroltak volna a szerződéseken, inkább hozzávágtak némi extra summát a távozó jófejekhez.. Igen.. olyan 800 millió forint értékben. Pápá 3700/7400! ..emeljük, mert emelni kell, infláció van, áfa emelés van.. Bkv - Önnek jár!

Íme néhány tipp, hogyan tüntess el 800 milliót 2 millió zsebéből!:

/a kép az "index.hu"-ról/

1 komment

Címkék: budapest kép bkv agyhalál anyád

A bejegyzés trackback címe:

https://dzonline.blog.hu/api/trackback/id/tr51419610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

menyustraktor 2009.10.03. 16:21:29

Kicsit hadd tetézzem a dolgot: az a 7400 az 9400. Bizony! Januártól könnyen lehet, hogy átlépődik a 10 ezres határ...
Vagyis ha lediplomázunk, akkor valamit ki kell találni. El lehet játszani a "passzív ellenállást" vagyis ha jön az ellenőr, se jegy, se bérlet se igazolvány, SEMMIT sem csinálhat veled. Hívhat rendőrt, akit neked nem kötelességed megvárni. Ha erőszakkal ott tart, amíg meg nem érkezik a rend bátor őre, akkor te perelhetsz. Na de ki az, aki ezt a procedúrát havonta el akarja játszani? Akkor inkább autóba ülök. Na ja, csak ha épp a város másik felére kéne megérkezni, akkor akármilyen szánalom is a bkv, mással nem juthatok oda a dugók miatt. Vagyis nem érdemes itt dolgozni, itt élni.
süti beállítások módosítása