DZP. megahaverek

"...köszönjük szépen.. ezek vagyunk mi..."

Kvescsön

Ingyé (anti) reklám, avagy mennyé má’ a picsába

2009.04.19. 16:05 :: SonEater

Ezúton szeretném nektek bemutatni fantasztikus zenekaromat. Eddig nem dicsekedtem vele, nem nagyon volt mivel, és igazából most sincs, de úgy érzem, immáron fájdalmas csapást mérhetek az emberiségre, hogy ha terjesztem eme totális kakofóniából álló rettenetet. A nagy apropó hogy elkészült 4 teljes verzijósan meghallgatható szám felvétele.

 

A hanganyaghoz senki ne fűzzön túl nagy reményeket. (lelki szemeim előtt látom a szomorkodó tömegeket) Egy ócska laptoppal vettük föl, hol egy ex-vágóhídon, hol egy focipálya öltözőjében, és én kevergettem meg, szóval teljes mértékben nélkülöz minden szakmai jellegű hozzáértést és felkészültséget. Ha már itt tartunk a zenekar öt tagból áll (ki kíváncsi kilétükre az oldalunkon megtalálja) és valamilyen metál-szerűséget játszik, de hogy minek azt senkisetuggya. Májszpész oldalunk címe:   http://www.myspace.com/inlinewith  , van még itt néhány, a nevetséges és a szánalmas közötti vékony határon egyensúlyozó koncertfotó is, ja és ha valaki szeretne csatlakozni a háromfős rajongótáborunkhoz (nagy puszi nekik), akkor itt találja az eljövendő bulik időpontjait is.

 

2 komment

Címkék: zene butaság

A bejegyzés trackback címe:

https://dzonline.blog.hu/api/trackback/id/tr81074408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

*sussy* 2009.04.20. 15:49:58

Oszoljatok fel! Oszoljatok fel! Oszoljatok fel!:oP
Az Echoest csináljátok már meg tutira:oD
Amúgy meg nyomik vagytok:oD Ezennel minusz 1 rajongó:oP

Najó nem....:oD

SonEater 2009.04.20. 16:37:26

A héten meglesz az Echoes is, meg este a 4 szám is felkerül újra, mer a buta myspace totál betompította a hangzást.
süti beállítások módosítása