DZP. megahaverek

"...köszönjük szépen.. ezek vagyunk mi..."

Kvescsön

" A mi fiunk"

2009.02.24. 14:00 :: nOrKa

Nem kis fejtörést okoztak magyar reménységeink az MTV zsűritagjainak, de végre valahára úgy tűnik megszületett az eredmény: ÁDOK ZOLTÁN, művésznevén Ádok Zoli képviseli szerény hazánkat a 2009-es Eurovíziós Dalfesztiválon.

Hogy mennyire jó választás ez a felzselézett hajú, kissé szoláriumbarna, egyébként 15 éve a szakmában tevékenykedő balett táncos fiatalember azt nem tudom, de remélem a színpadon nem feltűrt ingben, és táncoslányokat is megszégyenítő csípőmozdulatokkal akarja majd elképráztatani a nagyérdeműt.

A nyertes Táncolj még (Dance with me)  dala igen szívbemarkoló, ha tartalmilag nem is, látványvilágával  mindenképp nagy hatást képes gyakorolni az emberre. Ugyan a lebilincselő látványt nem, de a 'mi a szar ez???' szintet nálam kétségtelenül megütötte.:)

Mindenesetre szurkoljunk neki, elvégre is csak a "mi fiunk"!!!:)

Ennyi Duff sört adnánk érte mi: (5/5)
Ennyi Duff sört adnék érte: (0/5)

2 komment

Címkék: zene kultúr

A bejegyzés trackback címe:

https://dzonline.blog.hu/api/trackback/id/tr30962725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ryz 2009.02.26. 10:49:45

Megint nem fogunk nyerni...

stranger · http://bkfm.hu 2009.02.28. 21:52:03

amúgy pl a brainst simán elküldhettük volna a dalfesztiválra. az is modern zene, és tuti európai színvonal. ráadásul igényes.
süti beállítások módosítása