DZP. megahaverek

"...köszönjük szépen.. ezek vagyunk mi..."

Kvescsön

Bobafett - Aludnifogtál? ...azjóaz?

2009.01.28. 20:42 :: stranger

Történt nemrég, hogy a sokak által kedvelt label, a Wacuumairs(Akkezdet Phiai, Bobakrome Fhészek) honlapján megjelent egy hír, miszerint az ex G.O.D-s Bobafett és Bobakrome közös "hardcore-rap" albumon dolgozik. Ezzel a mondattal csupán annyi volt a probléma, hogy fingom sem volt, hogy mi a G.O.D., Bobafettet csak a Star Warsból ismertem ráadásul ha korábban azt mondta nekem vki, hogy "hardcore" (mint műfaj), akkor rögtön a teknóra hajazó igénytelen tuctuc fostenger ugrott be. Persze ez a pár probléma csak és kizárólag az én tuskóságomnak tudható be, így maradt Krome és a Vákum név ami eddig mindig garancia volt a minőségre..

..azóta: A G.O.D egy Nyíregyházi hardcore-rap banda volt, aminek Bobafett volt az egyik frontembere. Fett miután a "rendszer" kiüldözte az országból körbejárta a világot, dolgozott hollandiában, spanyolban stb.. ..végül nem rég tért vissza hazájába. A lemezt hispániában hozták össze druszájával. A hardcore-rap pedig .. nos nem egyszerű megfogalmazni.. ..nem is próbálkozok meg vele. Inkább hallgassátok meg a cuccot. Ingyen letölthető. Erőlködésnek nyoma sincs, Bobafett agyából sorra pattantak ki a jobbnál jobb sorok metaforák hasonlatok. Annak ellenére, hogy alig járt "itthon" az utóbbi években, hihetetlenül élesen vág az esze, így páratlanul humoros, a közhelyes fogalmazástól világnyi távolságra álló sorok várhatók..

Ez legyen elég kedvcsinálónak. Talán még annyit, hogy az alább belinkelt youtube videot az is hallgassa végig aki egyébként messze áll a raptől, mert tényleg megéri. Igaz KAKA?:) Mellékeltem még egy lemezkritikát, egy interjút és az alábbi dalnak a szöveg elemzését. Jó olvasgatást, hallgatást, nézést akármit. és műanyag emberek télleg ne hallgassák:)...

 

SZÖVEG - ELEMZÉSSEL

LEMEZKRITIKA

INTERJÚ

TELJES LEMEZ LETÖLTÉSE

 

...ja és igen: AZJÓAZ:)

Ennyi Duff sört adnánk érte mi: (5/5)
Ennyi Duff sört adnék érte: (4,3/5)

2 komment

Címkék: zene cikk bobakrome bobafett aludnifogtál

A bejegyzés trackback címe:

https://dzonline.blog.hu/api/trackback/id/tr17909088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása